Contact

Chantal van den Wassenberg, Business Developer BIF

Met veel enthousiasme zet ik mij als business developer bij de BIM in om ondernemingen te versterken en mensen met elkaar te verbinden.

Middels mijn achtergrond als relatiemanager en bancair financieringsspecialist voor zowel startups, MKB als mid-corporate ondernemingen help ik jouw bedrijf of idee graag verder. Hierbij draag ik bij aan de pijlers ondersteunen, participeren en verbinden van de BIM.

Wil jij weten hoe ik jouw onderneming of idee verder kan helpen met begeleiding en/of financiering vanuit de BIM, Braventure of het Bossche Investeringsfonds (BIF)?

Bel of mail me gerust voor een afspraak! 06-82683132

Teun Onstenk, Investment Manager BIF

Startende ondernemers helpen bij strategische vraagstukken om hun groeiplan te realiseren, dat geeft mij energie.

Door mijn achtergrond als Corporate Finance onsultant heb ik ruime ervaring inzake waardecreatie, aankoop- en verkoopbegeleiding. Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten om ondernemers te ondersteunen bij het nog beter laten presteren van hun onderneming.

Als Investment Manager maak ik graag impact door onderdeel te zijn van de strategie op de lange termijn in plaats van het uitvoeren van een losstaande deal. De dynamiek van startende ondernemers, ervaren ondernemers (coaches) en BIF, is wat mij betreft een unieke driehoeksconstructie waarbij het succes van de onderneming centraal staat.

Bel of mail me gerust voor een afspraak! 06-12569652

  Veemarktkade 8 (ingang G, ruimte 6225)
  5222 AE 's-Hertogenbosch

  Postbus 70.001
  5201 DA 's-Hertogenbosch

  kvk-nummer: 67123813
  BTW-nummer: NL824792099B03