See you in Court 2024

BIM, Banning en Tilaa organiseren See you in Court 2024! Hét start-up pitch event in Brabant voor innovatieve ideeën met de grote finale op 18 juni in de rechtszaal van het voormalig Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch.

In het historisch voormalig Paleis van Justitie, de thuisbasis van Banning Advocaten, ‘pleiten’ start-ups voor hun business case en gaan zij de uitdaging met elkaar aan. Met een diverse, driekoppige jury en een gevarieerd publiek, krijgen zes start-ups uit de regio de kans om hun business modellen te presenteren.

De bodemprocedure en het hoger beroep

De deelnemende start-ups pitchen in twee soorten rondes hun business case. Te beginnen met “de bodemprocedure”, waarbij ook het publiek de kans krijgt om een stem uit te brengen op de favoriete start-up. De finaleronde, “het hoger beroep”, maakt dat slechts één start-up als winnaar uit de bus komt en zij ‘deze zaak’ winnen. En dit alles uiteraard in toga!

Meer lezen of zelf meedoen?

Wil jij meer lezen over See you in Court óf wil jij deelnemen om jouw innovatieve idee te pitchen en kans te maken op een prijzenpakket om van te dromen? Ga naar www.seeyouincourtevent.nl voor alle informatie.